Logo mobiel

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Ze hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Zo stimuleren we de huid om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Met peelings pakken we huidproblemen aan of verbeteren we de huidconditie.

Elk zuur heeft unieke eigenschappen in de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling.

Medik8 Peels zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Ze zijn de perfecte keuze wie op zoek is naar het beste resultaat.

De behandeling:

De specialiste overlegt vooraf met je welke peeling het meest geschikt is en vertelt welke huidreactie je kunt verwachten. Enkele weken of dagen (afhankelijk van de behandeling) voor de behandeling is het noodakelijk je huid voor te bereiden met de juiste producten, onze specialiste verteld je hier alles over in het intake gesprek.

Vooraf aan de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de peeling. Na het aanbrengen zal de peeling een paar minuten een beetje warm/branderig aanvoelen. Bij het verwijderen van de peeling is dit gevoel binnen een uur verdwenen. Na het verwijderen van de peeling kan de huid roodheid vertonen en soms een lichte zwelling, wat binnen enkele uren weer bijtrekt.

Adviezen na een peeling:

 • Het is noodzakelijk om de bijbehorende producten te gebruiken om je huid optimaal voor te bereiden voor de tijd en te verzorgen naderhand.
 • Om behaalde resultaten te behouden is het raadzaam om met enige regelmaat een peeling te ondergaan
 • Probeer na deze behandeling blootstelling aan zonlicht te vermijden.
 • Het is zeer raadzaam om tijdens de gehele kuur je gezicht met sunblock met een hoge SPF in te smeren wanneer blootstelling aan zon niet vermeden kan worden. Zo voorkom je de kans op hyperpigmentaties.
 • Twee tot vier dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen en egale roodheid vertonen.
 • Probeer niet aan eventuele schilfertjes of korstjes te `pulken’.
 • Roken vertraagt het wondgenezingsproces, waardoor het langer duurt voordat de huid of korstvorming geneest.

Behandelingen Medik8

Medik8 Peeling Ogen 30 min.

Een chemische peeling voor rondom de ogen om lichte oneffenheden, lijntjes en huidveroudering te behandelen. Minimale social downtime. De huid zal niet vervellen, maar licht vernieuwen gedurende 1 week. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Acne of Anti-Age peeling voor het gezicht en regelmatig (om de 3 tot 5 weken) worden herhaald.

Medik8 Light Peel 60 minuten

Heeft u ooit nagedacht over een chemische peeling maar was u te bezorgd over de downtime? Hiervoor hebben we een milde kennismaking met een chemische peeling ontwikkeld! Light Peel is een inleidende chemische peeling voor degenen die nog twijfelen, maar die wel een vlekkeloze huid wensen!
Een chemische peeling voor acne en de fijne lijntjes/rimpeltjes. De Medik8 Light Peel vermindert tekenen van veroudering en lichte littekens door het effectief verminderen van overtollig talg.

Medik8 Anti Age Peeling 60 min.

Een chemische peeling voor het gezicht om lichte oneffenheden, lijntjes en littekens en huidveroudering te behandelen. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Peeling Ogen en regelmatig (om de 3 tot 5 weken) worden herhaald.

Medik8 BetaPeel 60 min.

Relatief milde peel die de strijd aangaat met verstopte poriën, mee-eters en onstekingen. Brengt snel acné onder controle en verlaagt het risico op toekomstige uitbraken en littekens. Ons advies is om 1 week voor de eerste BetaPeel een 30 minuten Reinigingsbehandeling te nemen voor het beste resultaat. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Peeling Ogen en regelmatig (om de 3 tot 5 weken) worden herhaald.

Prijzen Medik8 Peeling

Bekijk de prijzen

Medik8 Peels losse behandeling (alle peelings behalve EyePeel) Losse behandeling € 89,50
Medik8 Peels kuur 3 x (alle peelings behalve EyePeel) Hele kuur € 220,00
Medik8 Peels kuur 6 x (alle peelings behalve EyePeel) Hele kuur € 435,00
Medik8 EyePeel los Losse behandeling € 47,50
Medik8 Eye Peel kuur Ooggebied 3 € 130,00
Medik8 Eye peel kuur Ooggebied 6 € 17,50

 

Extra informatie Medik8 Peels

 • Behandelingsduur: 30 minuten
 • Aanbevolen kuur: 6 keer
 • Frequentie: elke 2 weken
 • Hersteltijd: binnen 2 dagen

Afspraak maken

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreekt u tijdens een intakegesprek uw vragen, wensen en verwachtingen met één van onze huidtherapeuten.

De huidtherapeut bekijkt uw huid en stelt een aantal belangrijke vragen over uw huid en algemene gezondheid. Vervolgens stelt de huidtherapeut samen met u een persoonlijk behandelplan op en geeft zij u een bijbehorende prijsindicatie. We zijn ervan overtuigd dat we veel mensen kunnen helpen met onze effectieve behandelmethoden, daarom steken we graag tijd en energie in goed advies. Wij bieden u dan ook graag een eerste intake-gesprek kosteloos aan.

Voor het intakegesprek reserveren wij 30 minuten in de agenda.
Een afspraak voor het intakegesprek kunt u maken via 06-10 538 547 of via jolanda@la-delice.nl

Dé betere en unieke website voor alles m.b.t. huidverzorging en make-up. 123cosmetica.nl is ook trotse leverancier van instanties in de gezondheidszorg. Echter de focus ligt op de advisering & verzorging van de gebruiker. 123cosmetica.nl heeft de mogelijkheid om professionele, digitale huidanalyses uit te voeren.

Echte schoonheid zit van binnen..

K.v.K. 27315322 | Bank: NL13RABO 010 87 48 170 | BTW nr. NL186630451B01