Logo mobiel

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Sinds een aantal jaren werken wij samen met de huidtherapeuten van Cosmetique Totale.
Zij zijn sinds 2004 uitgegroeid tot marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor:
definitieve ontharing - acne - littekens - kalknagels - pigment - fibromen & ouderdomswratjes - couperose - huidverstrakking en rimpelbehandeling - huidverjonging en verbetering - medische peeling.

cosmetique totaleAlle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Tevens zijn zij allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Alle lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling. Zij staan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om de huid!

Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed. Wilt u een lijst waar alle zorgverzekeraars en vergoedingen op staan? Klik dan op “vergoedingen ontharen en acne” Op deze lijst kunt u zien waarop u recht heeft en wat andere zorgverzekeraars extra vergoeden.

Huidtherapeut Cosmetique Totale
 • Acne
 • Couperose verwijderen
 • Ongewenste haargroei - definitief ontharen
 • Pigmentvlekken
 • Kalknagels - schimmelnagels
 • Littekens en striae
 • Rimpels en slappe huid
 • Fibromen en ouderdomswratjes
 • Ontharen
 • eMatrix
 • Laserbehandelingen
 • IPL behandeling
 • Medische peeling
 • Coagulatie therapie
 • Camouflage therapie
Vergoeding behandeling

Wat is de hoogte van jouw vergoeding acne behandeling en definitief ontharen in 2021?

Cosmetique Totale heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Grote kans dus dat jouw behandeling voor acne, camouflage of ontharen wordt vergoed! 

Huidtherapeut Cosmetique Totale Maureen Prins

Declareren bij elke zorgverzekeraar in Nederland

Wij staan bij zorgverzekeraars geregistreerd onder ons adres in Bussum (Vlietlaan 44D). Dit adres staat ook vermeld op de factuur die je van ons ontvangt, ongeacht waar je behandeld bent. Op deze manier kun je altijd probleemloos jouw factuur declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Wist je al dat behandelingen als acne therapie en definitief ontharen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed?

Let op! Deze behandelingen gaan niet ten koste van het eigen risico.

Maak dit jaar en/of volgend jaar dus gebruik van de aanvullende verzekering voor het definitief ontharen en/of acne behandelingen.

Bij Cosmetique Totale heb je in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van je huisarts, dermatoloog of medisch specialist. Onze specialisten zijn direct toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief kun je dus bij ons terecht.

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, werkt Cosmetique Totale uitsluitend met paramedische specialisten. Onze huidtherapeuten hebben een vierjarige HBO-opleiding gehad zodat ze medische behandelingen, zoals het laser ontharen en acne littekens verwijderen, professioneel kunnen uitvoeren.

Hier de slimste zorgverzekeringskeuzes van 2021

Heb je last van overbeharing in het gezicht, acne, littekens of pigmentvlekken? Huidbehandelingen worden in 2021 vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.

Vergoeding ontharen, acne en camouflage

Wil je starten met definitief ontharenacne of camouflage behandelingen? Kies dan voor een aanvullende verzekering. Let op! Bij veel zorgverzekeraars krijg je eenmalig een hoge vergoeding. Je zal dan elk jaar moeten overstappen om er zeker van te zijn dat je verzekerd het hele behandeltraject kan doorlopen, zonder je zorgen te maken of het nog wel vergoed wordt.

Bekijk hier welke zorgverzekeraar het meeste vergoeden in 2021

Last van acne, littekens, huidoneffenheden of overbeharing? 
Bekijk hier welke zorgverzekeraars het meeste vergoeden in 2021

Een persoonlijk advies?

Dat kan! Maak dan een afspraak voor een gratis consult. In een persoonlijk gesprek met de huidtherapeut ontvang je alle informatie die past bij jouw situatie. Zij kan dan het probleemgebied zorgvuldig beoordelen en je een gedegen advies geven over welke behandelmethode in jouw situatie tot de beste resultaten zal leiden. Ook kan ze vertellen of de behandeling door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed en of je hier een verwijzing voor nodig hebt van je huisarts of dermatoloog.

Dé betere en unieke website voor alles m.b.t. huidverzorging en make-up. 123cosmetica.nl is ook trotse leverancier van instanties in de gezondheidszorg. Echter de focus ligt op de advisering & verzorging van de gebruiker. 123cosmetica.nl heeft de mogelijkheid om professionele, digitale huidanalyses uit te voeren.

Echte schoonheid zit van binnen..

K.v.K. 27315322 | Bank: NL13RABO 010 87 48 170 | BTW nr. NL186630451B01