Logo mobiel

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Natuurlijk mooi zijn met Atamé

Met Atamé is tobben over uw huid voorgoed afgelopen. Atamé maakt resoluut een einde aan jeugdpuistjes, irritaties en andere huidgevoeligheden. Mooi zijn met een stralende, gezonde, frisse huid. Iedere huid is anders. Iedere huid heeft een verschillende structuur en reageert op een andere manier op interne processen of invloeden van buitenaf. Daarin treden vaak hinderlijke verstoringen op. U kent ze; jeugdpuistjes of vetpuistjes, vlekken, irritaties, uitdroging, roodheid, grove poriën. Oppervlakkige bestrijding van de problemen is dan niet genoeg. Het gaat vooral ook om het herstellen van de processen in de huid zodat er een nieuw, gezond evenwicht ontstaat. Daarin precies zit het geheim van Atamé. Dat pakt oorzaak èn gevolg aan. Met als merkbaar resultaat binnen zes weken een gavere, zuivere, levendige huid. Voor iedereen; man, vrouw, jong en oud.

Atamé speciaal

De huidverzorgingstonic Atamé Speciaal is voor de huid met jeugdpuistjes. Atamé Speciaal reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert talgafscheiding en onzuiverheden.

Atamé Aktief

De huidverzorgingstonic Atamé Speciaal is voor de huid met jeugdpuistjes. Atamé Speciaal reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert talgafscheiding en onzuiverheden.

Atamé Aktief

De huidverzorgingstonic AtaméAktief is vooral voor ernstige, hardnekkige en/of lang bestaande problemen, zoals onzuivere maar vooral overgevoelige huiden. Atamé Aktief heeft dezelfde reinigende en verzorgende functie als Atamé Speciaal en Atamé Sensitief, maar het product is toegespitst op een extra intensieve werking. Voor een overgevoelige huid kan Atamé Aktief afgewisseld worden met Atamé Sensitief in de ochtend. Atamé is bovendien uitstekend geschikt voor de behandeling van vetpuistjes in de nek of op de rug en schouders.

Atamé Senstitief

De huiverzorgingstonic Atamé Sensitief is voor de overgevoelige huid die snel irriteert en neigt naar allergie en de huid voor couperose. Met andere woorden; bij een rode en gespannen huid wordt altijd Atamé Sensitief toegepast.

Atamé Semsitief ontspant, kalmeert, reinigt, remt irritaties en het ontstaan van onzuiverheden af. Daarbij heeft Atamé Sensitief een licht samentrekkende werking en het product herstelt de balans van het vocht-vet-systeem.

Dé betere en unieke website voor alles m.b.t. huidverzorging en make-up. 123cosmetica.nl is ook trotse leverancier van instanties in de gezondheidszorg. Echter de focus ligt op de advisering & verzorging van de gebruiker. 123cosmetica.nl heeft de mogelijkheid om professionele, digitale huidanalyses uit te voeren.

Echte schoonheid zit van binnen..

K.v.K. 27315322 | Bank: NL13RABO 010 87 48 170 | BTW nr. NL186630451B01