Logo mobiel

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Producten voor doelgericht en systematisch behandelen.

Vagheggi Phytocosmetici is een allesomvattend huidverzorgingsprogramma voor gezicht en lichaam. Het programma voorziet op alle punten van het verzorgen, het behandelen van gevoeligheden, tekortkomingen of aandoeningen en het voorkomen van storende werkingen van binnenuit of buitenaf.

Het kenmerkende en zeer bijzondere aan Vagheggi Phytocosmetici is de systematiek binnen dit programma. Die systematiek kan men omschrijven in drie niveaus.

Als eerste omvat het Vagheggi Phytocosmetici programma diverse uitgewerkte lijnen:

  • Specifieke gezichtsverzorgingslijn ingedeeld naar huidtypen
  • Lichaamslijnen, met specifieke doelstellingen zoals cellulitis behandeling
  • Zonnelijn voor gezicht en lichaam
  • Voetverzorgingsproducten
  • Haarverzorgingsproducten

Vervolgens is iedere lijn uitgewerkt in een serie basisproducten en bijkomende specialiteiten voor specifieke behandelingen of detailbehandelingen.

Tenslotte zijn er binnen de gezichtsverzorgings- en lichaamslijn zeven essentiële oliën opgenomen die toegevoegd kunnen worden aan de andere producten om de werking te versterken. Hiermee kan iedere graad in werking worden bereikt.

Met deze systematiek stemt men iedere behandeling of ieder verzorgingsschema af op de behoefte en leeftijd van de cliënt(e), op de aard en de kwaliteit van de huid en op iemands persoonlijke conditie. Zo’n aanpak kan heel complex en heel eenvoudig zijn; zo nodig uitgesplitst in een verhouding van salonbehandeling en thuisgebruik.

Zeker is wel; de aanpak van Vagheggi Phytocosmetici staat voor een doelgerichte methode, een effectieve werking en prachtige, gezonde resultaten.

Behandelingen Vagheggi

Basic (45 minuten)

Een korte behandeling voor de momenten waarop u wat minder tijd heeft en er toch stralend uit wilt zien! Reiniging, scrub, masker, oogverzorging en dag / nachtverzorging. 

€ 57,50

Basic+ (60 minuten)

Een basisbehandeling waarbij verzorging van de huid centraal staat. Reiniging, scrub, epileren, huidoneffenheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decolleté, masker, oogverzorging en dag/nachtverzorging.

€ 64,50

Lime – vitamine C
 (75 minuten)

Vitamine C neutraliseert en immobiliseert vrije radicalen om de huid optimaal te beschermen. Het is vochtregulerend, verhoogt de stevigheid, geeft glans en laat uw huid stralen. Een echte boost voor uw huid. Reinigen, epileren, scrub, oneffenheden verwijderen, vitamine ampul, ontspanningsmassage van gezicht, hals en decolleté, voedend “rubber” masker, oogverzorging en dag / nachtverzorging.

€ 80,00

Hydra+ (60minuten)

Een vochtherstellende en voedende behandeling speciaal gericht op de vochtarme huid. Ook uitstekend geschikt voor allergische huiden! Reinigen, scrub, epileren, oneffenheden verwijderen, vochtherstellend ampul, ontspanningsmassage van gezicht, hals en decolleté, voedend masker, oogverzorging en dag/nachtverzorging.

€ 67,50

Emozioni plus (75 minuten)

Een super verzachtende behandeling speciaal voor de huid met couperose, roodheid en/of gevoeligheid. Reiniging, epileren, pearl drops (maakt de huid beter doorlaatbaar), evt. oneffenheden verwijderen, ontspanningsmassage van gezicht, hals en decolleté met 100% natuurlijke massageolie, verzachtend masker, oogverzorging en dag/ nachtverzorging.

€ 72,25

Delay (75 minuten)

Een extra voedende anti-aging behandeling! Voor de rijpere huid en de huid met beginnende lijntjes en rimpels. Reiniging, scrub, epileren, oneffenheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decolleté, collageen vliesmasker, oogverzorging en dag / nachtverzorging.

€ 72,50

7515 Lifting (90 minuten)

Een liftende anti-aging behandeling! Voor de rijpere huid en de huid met beginnende lijntjes en rimpels. Reiniging, scrub, epileren,  oneffenheden verwijderen, extra verzorgend ampul,  ontspanningsmassage voor gezicht, hals en decolleté, collageen masker, oogverzorging en dag / nachtverzorging. 

€ 82,50

Prima (60 minuten)

Een intensieve behandeling waarbij de teint verbetert. Zorgt voor een egale teint, verhoogt de hydratatie, maakt de huid gladder en minimaliseert rimpels. Tevens verwijdert het verhoornde cellen die de huid blokkeren.

€ 67,50

Dé betere en unieke website voor alles m.b.t. huidverzorging en make-up. 123cosmetica.nl is ook trotse leverancier van instanties in de gezondheidszorg. Echter de focus ligt op de advisering & verzorging van de gebruiker. 123cosmetica.nl heeft de mogelijkheid om professionele, digitale huidanalyses uit te voeren.

Echte schoonheid zit van binnen..

K.v.K. 27315322 | Bank: NL13RABO 010 87 48 170 | BTW nr. NL186630451B01