Logo mobiel

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Medik8 is een award-winnend huidverbeteringsmerk. Zij zijn een wereldwijd erkend merk voor zijn toewijding van effectieve, oplossingsgerichte huidzorg mét bewezen resultaten. Medik8 gelooft in oplossingen met producten die speciaal geformuleerd zijn ter behandeling van o.a. navolgende huidproblemen: huidveroudering, acne, roodheid, pigmentatie en droogheid. Elk innovatief product is ontwikkeld en wordt door een team van biochemici en farmacologen in Londen geformuleerd.

De Medik8 filosofie dringt aan op het handmatig aanbrengen van kleine hoeveelheden om zo de frisse werking en potentie van de producten te waarborgen. Deze unieke aanpak verdient Medik8 aanbevelingen van vooraanstaande artsen, dermatologen, verpleegkundigen en therapeuten over de hele wereld. Er zijn vele behandelingen mogelijk met de producten van Medik8. Heeft u interesse? Wij adviseren u graag.

Dé betere en unieke website voor alles m.b.t. huidverzorging en make-up. 123cosmetica.nl is ook trotse leverancier van instanties in de gezondheidszorg. Echter de focus ligt op de advisering & verzorging van de gebruiker. 123cosmetica.nl heeft de mogelijkheid om professionele, digitale huidanalyses uit te voeren.

Echte schoonheid zit van binnen..

K.v.K. 27315322 | Bank: NL13RABO 010 87 48 170 | BTW nr. NL186630451B01